Dimecres, 24 abril 2024

Ontinyent actua sobre passos elevats per millorar la seguretat i mobilitat de vehicles i vianants

Posted On Divendres, 06 abril 2018 07:07 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent està efectuant obres en diversos passos elevats de vianants per tal de millorar la seguretat i mobilitat de vehicles i transeünts.

En concret, el departament de Serveis Municipals, depenent de l’àrea de Territori, coordina una actuació per la qual s’està modificant inicialment la longitud de les rampes de 8 punts per tal d’adequar les seues pendents a la velocitat permesa en cada punt.

En concret, durant esta setmana està intervenint-se a passos de vianants al Camí de la Moneda (front al col·legi La Concepció), carretera de València, carrer Tirador nº99, Avinguda Almansa nº27 i 33, Avinguda Almaig (front centre de salut), accés al Poliesportiu i Avinguda Albaida (front centre de salut). En no existir cap ordenació municipal sobre els reductors de velocitat, la intervenció s’ha realitzat extrapolant les directrius del Ministeri de Foment per a la xarxa de carreteres de l’Estat, que determina que a les rampes d’estos elements les longituds variaran en funció de les velocitats permeses en cada tram.

Igualment, s’ha procedit a revisar altres passos de vianants elevats on sí es compleixen estes recomanacions i per tant no va a actuar-se. La intervenció realitzada s’executa després que un informe tècnic elaborat en atenció a una petició debatuda al ple de l’Ajuntament constatara la conveniència d’actuar en estos espais.

Llegir 4514 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM