Divendres, 19 abril 2024

Recta final per a les obres de l’última fase de reurbanització de l’Avda. del Tèxtil d’Ontinyent.

Posted On Dijous, 18 Gener 2018 16:52 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament d’Ontinyent està executant la recta final de les obres de la  tercera i última fase de la reurbanització de l’Avinguda del Tèxtil, un projecte que té un pressupost d’1,1 milions d’euros, dels quals la Diputació de València aporta 800.000 euros.

L’actuació, que es preveu que estiga a punt en el termini d’un mes, suposen una important millora de les condicions per a les empreses de la zona al temps que es dota de major seguretat al trànsit a motor, en bicicleta i peatonal en un dels principals accessos a la ciutat,  tot d’acord amb les directrius que marca el Pla General d'Ordenació Urbana.

La intervenció, llargament demandada per les empreses i propietaris de les naus industrials a les que esta via dóna accés, han contemplat, entre altres treballs, la instal·lació d'una nova xarxa d'aigües pluvials i residuals, substitució de l'enllumenat públic, pavimentació, aigua potable, senyalització, mobiliari urbà, jardineria i reg. La conclusió de la reforma integral de la Avinguda del Tèxtil manté el concepte que ja es va desenvolupar en els trams efectuats prèviament.

Llegir 1232 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM