Dissabte, 20 abril 2024

La corporació municipal participa a una visita guiada l'exposició Memòria de la Modernitat

Posted On Dimarts, 05 Febrer 2019 16:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Regidors i regidores de l’Ajuntament d’Ontinyent participaven aquest dilluns d’una visita guiada a l'exposició Memòria de la Modernitat, que acull la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara fins al proper 24 de febrer i que mostra més de 100 joies artístiques pertanyents al patrimoni pictòric de la Diputació de València.

 

L'exposició, que el 29 de gener havia rebut més de 5.300 visitants, ha organitzat dos visites guiades per al pròxim 9 de febrer i 16 de febrer a partir de les 19:00h, visites que han esgotat les places, obrint-se llista d’espera. En estes visites, els assistents podran conèixer la història de l'art valencià des del gòtic fins a l'actualitat, amb una especial atenció als segles XIX i XX així com l'espai per a les dones artistes o les obres que aborden temàtiques amb un elevat compromís social i polític, incloen peces d'artistes com Joaquim Sorolla, Ignasi Pinazo, Marià Benlliure o l'Equip Crònica.

La mostra que va ser inaugurada el passat octubre per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i el president de la Diputació, Toni Gaspar, està anant aparellada a la realització d'altres moltes activitats, sempre gratuïtes, i on han participat centres escolars, associacions, i col·lectius de tot tipus de la ciutat i la comarca. “Memòria de la Modernitat”, que podrà ser visitada fins al 24 de febrer, s'acompanya també d'una segona mostra titulada “Coneix la Diputació”, que es pot visitar al mateix període al Centre Cultural Caixa Ontinyent, i on es presenta la institució de forma didàctica a través de panells fotogràfics i textos.

Llegir 600 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM