Divendres, 19 abril 2024

L'alumnat dels col·legis d'Ontinyent juga als tallers de valencià amb el “Bus de la llengua”

Posted On Dijous, 07 Febrer 2019 16:14 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'alumnat de primària i secundària dels centres educatius públics i concertats d'Ontinyent participa en la campanya de promoció lingüística de la Generalitat “Sempre teua.

La teua llengua” mitjançant el Bus de la Llengua, que visita estos dies la ciutat.

Este matí, l'alumnat del Col·legi Públic Martínez Valls visitava el Bus de la Llengua i participava en un dels tallers per promoure la diversitat lingüística. El regidor d'Educació, Óscar Borrell, visitava este matí el bus acompanyat del director del Col·legi Públic Martínez Valls, Rafa Alfonso, on destacava que “esta activitat permet que “el nostre alumnat puga descobrir i utilitzar la llengua d'una manera molt divertida. El jovent són el futur i, per això, l'ús del valencià al futur dependrà que l'aprenguen ara. En un context global, tenir cura de la nostra llengua és fonamental”, manifestava.

L'autobús ubicat a la Sala Gomis compta amb la presència de personal encarregat de fer tallers que promouen la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos adaptats per a totes les edats, dirigits especialment al públic infantil i adolescent. Entre els tallers on ha participat l'estudiantat ontinyentí, que acudia sempre acompanyat per professorat dels seus centres, destaquen els jocs per equips en el que tracten qüestions de la Comunitat Valenciana i també han creat eslògans per plasmar-los a samarretes o han escrit contes de manera conjunta.

El bus de la llengua forma part de la campanya institucional “Sempre teua. La teua llengua” de la Conselleria d’Educació que té com a objectiu aconseguir la promoció social del valencià així com l'aposta per la diversitat lingüística i la cohesió social que recorre les poblacions de la Comunitat Valenciana.

Llegir 607 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM