Divendres, 19 abril 2024

L’Ajuntament signa un conveni amb el Consell Local de la Joventut fins 2022

Posted On Dimarts, 05 Febrer 2019 16:29 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el president del Consell Local de la Joventut (CLJO), Javier Mira, acompanyats per la regidora de Joventut, Katty Ushiña, i el regidor-coordinador de l'àrea, Óscar Borrell, signaven aquest matí amb representants del CLJO l'acord que permetrà potenciar les activitats per a la joventut ontinyentina durant els pròxims quatre anys: de 2019 a 2022.

 

El conveni aprovat en sessió plenària el passat 31 de gener estableix una subvenció de 80.000 euros per a estos tres anys (amb un màxim anual de 20.000 euros). Esta subvenció serà administrada pel CLJO de manera autònoma segons s'indica a la llei 15/2017 sobre Polítiques Integrals de Joventut. A més, l'Ajuntament cedeix l'ús compartit d'un local dins l'Espai Jove i posa a disposició del CLJO un tècnic municipal expert en matèries de joventut per tal de definir un projecte que impulse les activitats i la presència de la joventut a la societat ontinyentina.

Óscar Borrell destacava que “s'ha treballat conjuntament amb el CLJO per tal de traure endavant este conveni que permet convertir a Ontinyent en la primera ciutat de més de 20.000 habitants en tindre un acord d'estes característiques”. El regidor felicitava i agraïa al CLJO “per la tasca que l’entitat ha vingut fent durant ja prop de 30 anys, als quals els molts ontinyentins i ontinyentines que hem passat pel Consell sabem com de positiu va a ser comptar per primera volta amb un conveni per a 4 anys com aquest”, assenyalava.

La renovació d’aquest conveni dóna continuïtat a les polítiques de joventut treballades pel Govern Local, com ara la programació estable trimestral, l’elaboració d’un Pla Jove municipal, la potenciació de plans d’ocupació com Avalem Joves o la posada en marxa d’activitats específiques d’esport i oci nocturn com l’Espai Jove o la Nit Jove, entre d’altres.

Llegir 837 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM