Dilluns, 04 Juliol 2022

La guàrdia civil evita un incendi en una gasolinera a la Font de la Figuera

Posted On Dilluns, 30 Mai 2022 08:37 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Guàrdia Civil de València va aconseguir sufocar un incendi produït en un camió tràiler a escassos metres d'una gasolinera a la Font de la Figuera.

El passat dia 23 de maig, a les 18:00 hores, a causa d'una avaria mecànica, el conductor d'un tràiler va decidir estacionar en una estació de servei situada en el terme municipal de la Font de la Figuera.
Minuts despres, es va produir l'explosió d'un dels pneumàtics del remolc, la qual cosa va provocar un incendi. Casualment, agents de la Guàrdia Civil es trobaven pròxims al lloc dels fets, i ràpidament van comprovar el que ocorria.
Els agents, en ser conscients que el camió estava estacionat a uns 15 metres dels sortidors de combustible de l'estació de servei i davant l'amenaça real que el foc poguera donar abast a alguns dels depòsits, no van dubtar a fer ús dels extintors de la gasolinera.
Igualment, un altre guàrdia civil va donar avís als Bombers i es va encarregar d'indicar als usuaris de l'estació de servei, i del restaurant, que s'allunyaren de les finestres i es protegiren davant una possible explosió.
Els agents, després de buidar els extintors sense haver aconseguit sufocar el foc, que continuava fent explotar més pneumàtics, es van veure obligats a utilitzar un extintor industrial de 50 quilograms. Els guàrdies civils van localitzar el focus de l'incendi, que es trobava en els baixos del tràiler. Els agents, amb gran dificultat, ja que l'espés fum a penes els permetia visibilitat, es van introduir sota el camió i, finalment, després de 15 minuts van aconseguir apagar l'incendi i evitar que s'estenguera a la resta de pneumàtics.
Actualment, existeix una investigació per a esclarir si existeix algun tipus de responsabilitat en les quals poguera haver incorregut el conductor del camió.
La Guàrdia Civil recorda a tots els conductors, especialment als vehicles pesants, que en èpoques d'altes temperatures han d'assegurar-se que els frens, els pneumàtics i els motors no pateixen fregaments amb parts fixes. Aquestes circumstàncies poden provocar un incendi en aquests, atés que una vegada que s'inicia el foc és molt complicat aconseguir sufocar-lo a temps per a evitar danys personals i materials.

Llegir 130 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM