Dimecres, 24 abril 2024

Agredeix a la seua parella a Ontinyent: "és la meua xica i faig el que vull"

Posted On Dissabte, 04 Setembre 2021 14:13 Escrit per
Valorar aquest article
(3 vots)

Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a un home com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i d'atemptat contra un agent de l'autoritat

després de suposadament haver agredit a la seua parella i després a un dels policies que li van arrestar.Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a un home com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i d'atemptat contra un agent de l'autoritat després de suposadament haver agredit a la seua parella i després a un dels policies que li van arrestar.

Segons informa el peròdic LEVANTE EMV, El detingut té 24 anys i és d'origen armeni, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de València en un comunicat. Així mateix, ha precisat que la detenció es va dur a terme després que la Policia Nacional fora alertada a través de la Sala del 091 per a acudir a un carrer d'Ontinyent on un home estava agredint a una dona, propinant-li espentes.
En arribar a aquest lloc, els agents van observar a un home agarrant fortament del coll a una dona que es trobava plorant i sagnant pel nas. Els policies van demanar a l'home que soltés a la dona, però aquest va fer cas omís i va manifestar "era la seua xica i que feia el que volia", ha explicat la Prefectura Superior.
En vista que aquest individu no desistia de la seua actitud i continuava estrenyent el coll de la dona amb més força, un dels agents va intervindre agafant el braç de l'home per a intentar alliberar la víctima. L'home va aprofitar aqueix instant per a llançar una punyada a l'agent en la cara que li va impactar a l'altura de la cella.
Posteriorment, els efectius de la Policia Nacional van aconseguir reduir a l'home, que va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat i d'un altre de maltractaments en l'àmbit familiar.
En el moment de la detenció, l'home va oposar gran resistència, forcejant i escopint als policies. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Llegir 2058 vegades Darrera modificació el Dissabte, 04 Setembre 2021 14:30

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM