Dimecres, 12 Mai 2021

L'Alcalde d'Ontinyent fa una crida a mantenir la unitat contra el covid-19 després d'enregistrar-se la primera mort

Posted On Divendres, 27 Març 2020 14:29 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

"El que no volíem que arribara mai, ha arribat: la mort d'un veí per Covid-19".

D'aquesta manera ha confirmat aquest matí l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, la mort d'un home de 93 anys a l'hospital de Xàtiva amb coronavirus covid-19. Rodríguez, qui ha donat el condol als familiars i coneguts del finat, ha destacat “la crueltat” de la malaltia, que no deixa ni als familiars més directes acomiadar-se de la persona. "L'ordre ministerial obliga a soterrar els morts de manera immediata, sense esperar les 24 hores que establia la normativa abans de la crisi sanitària", ha lamentat.

En aquest sentit, l’Alcalde d’Ontinyent ha continuat dient que “vénen dies durs i difícils, amb situacions que mai havíem viscut, però “seguirem lluitant contra el monstre fins derrotar-lo”. Per això, Jorge Rodríguez ha fet una crida a mantenir la unitat perquè sols amb la unió de totes i tots, “estic convençut que Ontinyent derrotarà el covid-19”. A més, l’alcalde ha informat que en les últimes hores s’ha conegut l’existència d’un focus d’11 persones infectades en el barri de Poble Nou.

Segons Jorge Rodríguez, el comportament de la malaltia i les dades ens indiquen que "al combat contra el coronavirus estem cridats tots i totes a col·laborar i, per això, és essencial que continuem quedant-nos a casa, fent cas de les autoritats sanitàries i evitant desplaçaments i comportaments contraindicats", i ha afegit que Ontinyent està "donant una lliçó de civisme i d'unitat que com alcalde m'ompli d'orgull i torna a constatar que som una tenim a la millor gent i que, entre tots, superarem aquesta prova que el virus ens ha posat al davant".

Llegir 2445 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM