Divendres, 19 abril 2024

L’alcalde d’Ontinyent decreta el desallotjament del barri de la Cantereria

Posted On Dilluns, 20 Gener 2020 20:38 Escrit per
Valorar aquest article
(4 vots)

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acaba de decretar el desallotjament del barri de la Cantereria davant el perill de desbordament del riu Clariano al seu pas per la localitat.

Després de visitar el barri i davant la crescuda que ha experimentat el llit del riu en les últimes hores, l’alcalde d’Ontinyent ha demanat la Policia Local i Protecció Civil que avise els veïns de la necessitat d’abandonar el seus habitatges. Uns 40 veïns i veïnes de la Cantereria han hagut de deixar les seues cases esta vesprada-nit pel perill que l’aigua inunde les vivendes. “hem estat tota la vesprada observant com el nivell del riu ha anat cresquent i les previsions apunten que seguirà plovent per damunt dels 40 litres per metre quadrat. A això s’uneix el previsible desgel de la Serra Mariola que encara aportarà més aigua, de manera que hem de ser previnguts i desallotjar la gent que viu prop del Clariano per evitar qualsevol desgràcia”, ha explicat l’alcalde d’Ontinyent.

Jorge Rodríguez, qui ha agraït la col.laboració i la serenitat de la ciutadania, ha explicat també que moltes famílies del tram de la Cantereria més proper al riu, havien decidit ja deixar les seus cases en observar com havia anat cresquet al llarg de la vesprada el nivell del Clariano, que amenaça en tornar-se a desbordar com ja va ocórrer en la matinada del passat 12 de setembre. Per tal d’atendre a les persones que resten a la Cantereria i no tinguen una alternativa habitacional, l’Ajuntament ha obert l’alberg municipal, on la regidoria de Serveis Socials ha preparat tot el necessari per tal d’atendre adequadament les famílies desallotjades per la nova crescuda del riu Clariano. Finalment, són 16 les persones que estan sent ateses a l’alberg d’Ontinyent per l’ajuntament.

Llegir 3228 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM