Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent inicia actuacions del Pla Municipal contra el Risc d’Inundacions al Carrer Enric Valor

Posted On Dimecres, 28 Febrer 2018 16:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat actuacions del recentment presentat Pla Municipal contra el Risc d’Inundacions al Carrer Enric Valor, on està procedint-se on un nou embornal de bústia de 5 metres de longitud. 

L’actuació atendrà la demanda veïnal d’una millor evacuació de pluvials a la zona, per tal d’evitar situacions com la viscuda durant la gran tempesta de desembre de 2016, que va provocar problemes en estos i altres espais.

El regidor de Serveis Municipals d’Ontinyent, Manuel Cuesta, recordava que el Pla Municipal, que es presentava precisament a la data del primer aniversari d’aquell fort episodi de pluges, “agilitzarà la resposta d’avant les emergències i evitarà problemes des d’actuacions preventives com aquesta, que a més venia demanant el veïnat, i també altres que anirem executant”.

En concret, el Pla Municipal compta amb un annex tècnic on es concreten actuacions a realitzar en 8 espais on es considera més probable la necessitat d’intervenció en cas de fortes pluges: el Carrer Enric Valor (on s’està actuant ara); el Camins dels Tarongers, de Pola i Camí Vell de Xàtiva; l’Avinguda del Tèxtil; la zona verda de Ciutat del Transport; la zona entre l’Avinguda Almaig i el Centre de Salut “del Barranquet”; i el denominat com a “Carril de la Costa”.

El Pla Municipal contra el Risc d’Inundacions compta també amb un llistat de carreteres i camins susceptibles de veures afectat per les inundacions; un directori de l’equip humà responsable de coordinar la resposta a estes situacions, encapçalat per l’alcalde; així com fitxes amb detalls de cadascun dels diversos punts on s’ha d’estar especialment vigilants, així com dels especialment crítics. Tot s’acompanya de coordenades GPS, fotografies aèries i cartografia, així com dades de contacte de les empreses que poden facilitar mitjans manuals i/o mecànics per al desenvolupament de possibles actuacions en cas de fortes pluges o nevades.

Llegir 1097 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM