Divendres, 29 Març 2024

Joves d’Ontinyent gravem un videoclip que fomenta la igualtat dins del taller de rap impulsat per l’Ajuntament

Posted On Dilluns, 20 Febrer 2023 19:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un grup de prop de 20 joves d’Ontinyent han participat estos dies en la creació i gravació d’una cançó i videoclip en foment de la igualtat, dins del taller de rap i audiovisuals posat en marxa per les regidories d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El tema serà interpretat en directe per les i els joves participants en una actuació que tindrà lloc el proper 10 de març al marc de la programació prevista per la regidoria d’Igualtat per commemorar el el Dia Internacional de la Dona a la ciutat.

Tant la regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, com el regidor de Joventut, Jordi Vallés, agraïen la bona acollida a una iniciativa “en la qual ha estat un goig veure als i les joves involucrar-se i gaudir. Hem volgut incentivar al jovent a mostrar la seua implicació en la lluita per la igualtat, però amb la possibilitat de poder fer-ho a la seua manera i aportant la seua personalitat. Està sent un èxit i de segur l’actuació en directe va a ser un moment ple de diversió i emocions”.

El taller ha estat impartit pel raper  Adrián González “Barbé” amb la col·laboració dels departaments tècnics municipals d'Igualtat i Joventut, amb alumnat de diversos centres educatius als quals s’havia presentat prèviament l’activitat, de caràcter totalment gratuït. L’exhibició de rap dins la qual s’interpretarà la cançó tindrà lloc al Parc Ausias March el proper 10 de març (divendres) de 22:00 a 23:30 hores.

Llegir 147 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM