Divendres, 19 abril 2024

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent posen en marxa el Centre de Majors Actius

Posted On Divendres, 17 Febrer 2023 19:32 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Caixa Ontinyent i l'Ajuntament d'Ontinyent posaran en marxa el Centre de Majors Actius, un espai de convivència en les instal·lacions de l'anterior Club de Jubilats, que va ser tancat amb motiu de la pandèmia.

L'acord de col·laboració entre les dos entitats, que serà subscrit pròximament, suposa que Caixa Ontinyent realitzarà les obres d'habilitació del centre i l'Ajuntament s'encarregarà posteriorment del seu manteniment i de prestar el servei.

Situat al carrer José Iranzo, disposa de més de 400 metres quadrats, amb capacitat superior a les 100 persones i, a més de despatx, magatzems i serveis bàsics, disposa de sala de billars, sala de lectura i una sala multiusos.

Aquest centre va ser posat en funcionament per Caixa Ontinyent a través de la seua obra social en 1983, i ampliat en 1986 davant la gran demanda per part de les persones majors d'Ontinyent, especialment i per proximitat geogràfica dels residents en el barri de Sant Josep. Aquest servei es va complementar l'any 2000 amb la posada en marxa, per part de Caixa Ontinyent, del CEAM (Centre Especialitzat d'Atenció a Majors), gestionat per la Generalitat Valenciana, i d'altres Centres cívics de barri per part de l'Ajuntament i de la Generalitat.

L'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla, han visitat hui les instal·lacions, manifestant la importància d'aquest acord per a afavorir l'activitat de les persones majors.

Volem que aquest siga un lloc d’encontre habitual i activitats per a les persones majors, que després de la pandèmia han incrementat la demanda d’estos serveis. Un espai actiu, amb activitats com les que s’oferien anteriorment però també de noves, el que va a ser possible gràcies una volta més a la col·laboració de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament. Un treball conjunt que ens uneix en l’objectiu comú de millorar la vida de les persones i que hui cristalitza amb aquest nou espai destinat a aquells i aquelles que han donat tant per la ciutat durant la seua vida, i que ara es mereixen que aquesta els corresponga”, ha manifestat Jorge Rodriguez.

Per part seua, el President de l'Entitat, José Pla, ha destacat la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent, que permet no sols recuperar el servei sinó impulsar les activitats del Centre, i ha incidit en què “en Caixa Ontinyent tenim una consideració especial per les persones majors. Són ells els que han possibilitat, al llarg de la seua vida, l'existència i el creixement de la nostra Caixa, i hem de correspondre'ls com es mereixen. Per a nosaltres sempre ha sigut, és i serà un públic prioritari. Per això venim posant a la seua disposició centres com aquest, centres lúdics, centres d'activitats i centres assistencials a Ontinyent i en altres localitats. Prioritzem a més la seua atenció en les nostres oficies, amb un protocol de servei personalitzat, un horari ampliat i un personal especialitzat perquè, a més del nostre servei financer, els nostres majors necessiten sentir-se acompanyats i recolzats davant els canvis tecnològics que imposa la transició digital. I eixa relació de confiança i de proximitat és, precisament, el valor incalculable de la nostra Caixa”.

Llegir 158 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM