Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent organitza un taller gratuït de rap i audiovisuals per fomentar valors de respecte i igualtat entre la joventut

Posted On Dimarts, 31 Gener 2023 18:07 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Les regidories d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent han posat en marxa de manera conjunta un taller gratuït de rap i audiovisuals per a joves que servirà per fomentar valors de respecte i igualtat entre aquest sector d’edat.

Els regidors d’estes dues àrees, Natàlia Enguix i Jordi Vallés, coincidien en destacar l’interés d'una iniciativa "que combina la diversió i la formació tant en l’apartat musical i audiovisual com en valors positius".

El taller serà impartit pel raper Barbé, artista que impartirà aquest taller amb la col·laboració dels departaments tècnics municipals d'Igualtat i Joventut, i que als últims dies ha recorregut diversos centres educatius fent una mostra de l’activitat i prenent contacte amb els i les joves dels tres instituts públics de la ciutat (Pou Clar, Jaume I i l'Estació), els col·legis La Concepció i La Milagrosa i el Centre de Dia d'Inserció Sociolaboral "El Rogle".

El taller, inclós al marc de les activitats de la programació del “8 de Març” a Ontinyent de celebració del Dia Internacional de la Dona, tindrà vàries sessions al Casal Jove (Carrer Joan XXIII, baix) a les properes setmanes: el 10 de febrer de 17:00 a 19:30 hores dedicada a la producció musical; 11 de febrer de 17:00 a 19:30 sobre composició; el 17 de febrer es gravarà una cançó també de 17:00 a 19:30 hores; i el 18 de febrer es gravarà també un videoclip de 16:00 a 18:30 hores. Finalment, el 10 de març de 22:00 a 23:30 hores hi haurà una exhibició de rap en un lloc encara per determinar.

El taller està enfocat a joves d’entre 12 i 30 anys, impartit pel raper valencià Adrián González “Barbé”, que tot i la seua joventut ja compta amb més d'un lustre de carrera, 3 discos en solitari i una gira nacional per tota la geografia espanyola, a més de ser el responsable de la productora “Antàrtida Produccions”, a través de la qual va posar en marxa el projecte “CulturCrea” que ofereix tallers de rap i audiovisuals. A les seues lletres ha tractat problemàtiques socials relacionades amb problemes com el bullying o contra la discriminació.

Les inscripcions es poden realitzar a través del codi QR incorporat al cartell de l’activitat, podent-se també ampliar la informació en els departaments de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent. Natàlia Enguix i Jordi Vallés animaven a participar als i les joves de la ciutat, “en una activitat en la qual podran passar-ho bé, aprendre coses i, per què no, despertar una vocació musical”.

Llegir 168 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM