Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent acull la primera reunió presencial del projecte internacional “Digitourism” sobre turisme intel·ligent

Posted On Dimarts, 24 Gener 2023 15:18 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent ha estat seu de la primera reunió presencial del projecte internacional de planificació turística intel·ligent “Digitourism”, que lidera l’Ajuntament d’Ontinyent i cofinança el programa Erasmus+ de la Unió Europea.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, acompanyat de la regidora de Turisme, Sayo Gandia, donava la benvinguda a la ciutat als representants de la resta d’entitats participants: el Consorzio Scuola Comunità Impresa (agència de formació regional de la província italiana de Novara); la Tourist Authority del municipi de Koprivnica (Croàcia) i el Consorci de La Ribera (integrat per les Mancomunitats de de Municipis valencians de les comarques de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa).

En concret, l’espai coworking d’Ontinyent ha acollit la reunió de llancament del projecte, on s'explicaven en detall els aspectes tècnics, normatius i planificació de les activitats durant els 18 mesos que durarà esta col·laboració a xicoteta escala entre entitats públiques, per establir una metodologia de planificació turística a les ciutats que millore les capacitats dels municipis per desenvolupar projectes turístics basats en la cultura, digitalització i sostenibilitat.

Els i les representants internacionals també visitaven alguns dels recursos turístics més emblemàtics de la ciutat, com a productes de treball en aquest projecte: Palau de la Vila, Museu Gegants i Cabets, Museu Tèctil i Pou Clar, principalment. Totes les entitas desenvoluparan les activitats al seu territori i el pressupost es divideix entre les 4 entitats, siguent Ontinyent la més beneficiada per ser la ciutat coordinadora. El desenvolupament del projecte dins l’acció clau “Cooperació a xicoteta escala”  tindrà lloc fins al mes de maig de 2024 repartit en 5 fases. Les fases I (ànàlisi preliminar i mapejat de capacitats en l’àmbit turístic) i IV (gestió, seguiment i avaluació per a l’elaboració del Pla General de Gestió del projecte) estaran coordinades de forma directa per l’Ajuntament d’Ontinyent

Llegir 119 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM