Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent instal·la jocs per a alumnat amb TEA al CEIP La Solana i renova la jardineria dels centres educatius públics de primària

Posted On Dimarts, 20 Desembre 2022 08:31 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha instal·lat jocs per a alumnat amb Trastorns d’Espectre Autista (TEA) al CEIP La Solana, i està procedint a la renovació de la jardineria de la totalitat dels centres públics de primària de la ciutat.

Es tracta de les últimes actuacions que restaven per executar d’entre les triades per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa 2022”, que arribarà així al 100% d'execució de les propostes de la passada edició.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que els jocs per a alumnat amb TEA s’han instal·lat a La Solana “perquè allí està la unitat Específica de Comunicació i Llenguatge (UECIL) per a alumnat amb TEA, i per tant és el centre que més podia aprofitar estos jocs”. La dotació dels mateixos, pressupostada en 17.710 euros, ha suposat la col·locació de 2 gronxadors i una caseta elaborats en fusta de robinia respectuosa amb l’entorn.

Pel que fa a la renovació de la jardineria als centres educatius públics de primària de la ciutat, s’està acabant als col·legis Bonavista, La Solana i Lluís Vives, i s’aprofitarà les vacances de Nadal per dur a terme la actuació a la resta de col·legis. L’actuació, pressupostada en 46.200 euros, inclou la plantació d'arbrat, plantes i vegetació diversa, així com la instal·lació d’elements de rec, tot de forma consensuada amb els diferents centres.

Óscar Borrell destacava que "és una nova millora als centres educatius, que en tractar-se de plantes s’havia d’executar en el moment de l’any adequat. Una acció que va a redundar en una major comoditat i gaudi de les instal·lacions per part de l’alumnat i els equips docents, per tal de seguir avançant cap a una educació del segle XXI en un entorn el més agradable i còmode possible”,

Llegir 144 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM