Dissabte, 20 abril 2024

Auxiliars de conversa de 6 països participen en l’activitat “Gent del món per Ontinyent” dins la Setmana de la Ciutat Educadora

Posted On Divendres, 25 Novembre 2022 18:24 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Auxiliars de conversa i alumnat Erasmus residents a la zona i provinents d'Estats Units, Canadà, Regne Unit, Alemanya, França i Turquia participaven en la vesprada d’aquest dijous en l’activitat ”Gent del món per Ontinyent”, una trobada que tenia lloc a l’IES Pou Clar, seu de l’Escola Oficial d’Idiomes “Empar Granell” d’Ontinyent i La Vall d’Albaida.

La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de la localitat dins la programació de la “Setmana de la Ciutat Educadora” i per l’Escola Oficial d’Idiomes, incloïa una visita dels auxiliars a les aules on s’imparteix classes, així com una trobada al saló d’actes del centre que reunia al voltant de 150 persones.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava l’interès d’una iniciativa “amb la que podem aprofundir en l’intercanvi cultural i lingüístic amb l’estudiantat internacional que tria Ontinyent com a destí. Comptar amb una seu independent de l’Escola Oficial d’Idiomes, que tant ens va costar d’aconseguir, permet organitzar activitats tan interessants com aquesta”, assenyalavael regidor. Els i les auxiliars de conversa participants venen desenvolupant la seua activitat com a tals als col·legis Martínez Valls, Lluís Vives, Vicente Gironés, els instituts Pou Clar i l’Estació, comptant-se també amb la participació d’una auxiliar que es troba al col·legi Mare de Deu dels Xics de la Font de la Figuera.

També esta vesprada tenia lloc la primera de les dues xerrades organitzades al Centre Cultural Caixa Ontinyent per l’Ajuntament i el Club d’Atletisme CAVA Ontinyent-Stocklogistic incloses a la Setmana de la Ciutat Educadora. Després de la participació aquest dijous de l'atleta olímpic als jocs de Moscou'80, professor de la Universitat de la Corunya i President de la Federació Galega d'Atletisme, Isidoro Hornillos, demà divendres serà torn per a l’atleta olímpica als jocs d'Atlanta’96 i vigent plusmarquista femenina en marató d'Espanya, Mònica Pont, junt a l'historiador del món de l'esport i professor Recaredo Agulló, des de les 19:00 hores.

Borrell destacava “l’important vincle existent entre esport de base i educació, un vincle que tenim molt present tant des de la regidoria d’Esports com des del CAVA, club al qual felicitem per la seua tasca en aquest sentit al llarg del seu mig segle d’història que s’està conmemorant enguany”, manifestava.

Llegir 168 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM