Divendres, 29 Març 2024

Un espectacle de dansa i música amb “Els Güendos del Nadal” acompanyarà l’encesa de l’arbre nadalenc d’Ontinyent Il·lusiona

Posted On Divendres, 25 Novembre 2022 18:15 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un espectacle de dansa i música titolat “Els Güendos del Nadal” acompanyarà aquest el proper divendres 2 de desembre l’encesa de l’arbre de Nadal d’Ontinyent Il·lusiona, a la Plaça de la Concepció de la ciutat.

L’espectacle, que recorrerà els carrers de Maians i Gomis fins a arribar a la plaça de la Concepció, tindrà lloc des de les 19:30 hores i comptarà amb la participació del ballet de l’Escola de Dansa Ópera, introduïnt la figura dels “Güendos”, personatges de la tradició oral valenciana vinculats a la celebració del Nadal.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “Ontinyent Il·lusiona comptarà amb activitats comercials, culturals i tradicionals que ompliran un any més la programació de les festes de Nadal a Ontinyent amb l’objectiu de fer eixir la gent al carrer i de dinamitzar el comerç local. El Festival de Circ i Teatre al Carrer, el nou Mercat de Nadal, la Cavalcada de Reis, l’animació o els tallers infantils animaran els carrers de la nostra ciutat per tal de viure el Nadal amb il·lusió”.

A més a més, afegia, “tindrem la campanya Comprar en Nadal a Ontinyent té premi, que animarà a fer les compres d’estes dates en el comerç local i guanyar premis. De totes estes accions anirem donant detalls a les properes setmanes, però el primer pas i tret d’eixida va a ser l’encesa de l’arbre amb aquest espectacle que animem a gaudir a veïnat i visitants d’altres localitats”.

L’espectacle de dansa i música donarà pas a l’encesa de l’arbre de Nadal, un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella de 1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

Llegir 151 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM