Dilluns, 06 Mai 2024

La defensa de Jorge Rodríguez demana la seua absolució i posa de relleu “l’irreparable dany” que se li ha fet

Posted On Dimecres, 23 Novembre 2022 09:23 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’advocada defensora de l’expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, en el juí del cas Alqueria, ha demanat l’absolució d’aquest, posant de relleu “l’irreparable dany” que se li ha fet.

La lletrada Àngela Coquillat ha posat de relleu que “es va fer un seguiment a l’alcalde amb una desproporcionada actuació policial, amb un secret totalment innecesari que sols va servir per a la redacció d’un informe de la Udef pertorbador i vulnerador dels drets constitucionals, amb un vet de l’instructor a l’exercici del dret a la defensa, i sobre tot amb una llosa damunt durant més de 5 anys”. Un perjudici que afecta a una carrera profesional “totalment digna com és la política”, però també “molt més en la seua vida personal, cosa que segurament ningú puga ja reparar”.

Prèviament, Coquillat remarcava que s’ha demostrat clarament que “no ha hagut cap malversació, ja que no concorren els elements necessaris” i incidia en què l’expresident no va participar en la contractació d’alts directius que està sent jutjada, “ni va col·locar ningú”. Entre els aspectes que repassava, es troben fets com que si la intenció de Rodríguez haguera sigut col·locar coneguts “haguera nomenat altres directius en altres empreses públiques que gestionava” o “podria haver nomenat més assessors en la Diputació”, ja que hi havia places per a designar d’aquesta manera. Si s’haguera tingut intenció de cometre il·legalitats, tampoc s’hauria buscat una empresa auditora externa per a fomentar la transparència i sanejar l’empresa Divalterra. A la jornada d’aquest dimecres serà el torn per a les conclusions de les defenses de Ricard Gallego, Jorge Cuerda i Manuel Reguart.

Llegir 152 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM