Dimecres, 01 Mai 2024

La Regidoria d’Enllumenat millora la il·luminació dels passos de vianants als polígons industrials

Posted On Dijous, 10 Novembre 2022 12:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Regidoria d’Enllumenat ha millorat la il·luminació dels passos de vianants a diferents zones industrials, continuant així amb el Pla de Passos Segurs que es va iniciar l'any 2021, destinat a solucionar la deficiència de la il·luminació a més cinquanta passos de zebra d’Ontinyent.

 


La Regidoria dirigida pel popular Paco Penadés, pretén amb esta actuació evitar els problemes de foscor que pateixen molts d’estos passos de zebra, principalment a causa de l’arbrat o l’absència de fanals.


El regidor d’Enllumenat explica que “en esta ocasió s’ha actuat en l’accés de vianants al polígon de la carretera València, a l’Avinguda del Tèxtil i a la rotonda d’entrada d’Ontinyent”. En paraules de Paco Penades, “esta actuació ha combinat la instal·lació de tres noves columnes, amb la implantació de projectors LED de 50 wats a les columnes ja existents, per a dotar de major seguretat als vianants i augmentar la visibilitat dels conductors”.


El regidor popular comenta que “amb la instal·lació d’il·luminació a la rotonda dels Bombers, es millorarà la seguretat per a les persones usuàries del servei de Bla Bla Car, que utilitzen este punt com a zona d’eixida i recollida dels seus viatges”.


Pel que fa al cost dels treballs, explica Paco Penadés que “esta intervenció ha combinat el treball amb el personal de la mateixa regidoria amb els treballs per part d’una empresa local, que ha suposat una inversió total aproximada de 2.000€”.


Finalment des de la Regidoria d’Enllumenat s’anima a la ciutadania a què participe i col·labore amb el Pla de Passos Segurs, aportant la informació que considere sobre aquells encreuaments amb necessitat de reforç, enviant un correu a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal que s’estudien i es proposen possibles solucions.

Llegir 131 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM