Dimarts, 30 abril 2024

La rectora de la UV destaca l’èxit de la implantació del nou Màster en Psicologia General Sanitària a Ontinyent

Posted On Dijous, 27 Octubre 2022 18:12 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha destacat “el gran èxit” en la implantació i posada en marxa del nou Màster en Psicologia General Sanitària del Campus d’Ontinyent.

Així ho manifestava aquest dijous en la seua visita a la ciutat per participar en la festa de benvinguda del Campus ontinyentí, acompanyada per la primera tinent d’alcalde Natàlia Enguix i el regidor d’Educació Òscar Borrell; el Delegat del Rectorat per a Estudiantes i Estudiants de la Universitat de València, Manu González, i els responsables de la direcció del Campus.

Mavi Mestre incidia en què aquest Màster “és l’únic que tenim profesionalitzant en l’àmbit de la psicologia de la salut en la Universitat de València. Era una oferta que era necessària incrementar, i haver-lo implantat a Ontinyent és important perquè es compta amb l’hospital i els centres de salut com a llocs idonis per a fer les pràctiques que aquest màster necessita”. La rectora també destacava “la gran acollida en general a totes les titulacions del Campus d'Ontinyent, que van cobrir les places molt ràpidament”, i destacava que activitats com la festa de benvinguda “fa que l’alumnat tinga total proximitat als serveis que ofereix la universitat, com si estigueren a València".

Natàlia Enguix i Óscar Borrell coincidien en destacar "l'ambient il·lusionant que es viu hui al Campus”, un ambient “plenament universitari, resultat d’un llarg i ambiciós treball durant molt de temps per impulsar la Universitat a Ontinyent, un treball on la Universitat de València, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent han fet grans esforços, i del que ara estem ja replegant els fruits”.

La festa de benvinguda al Campus organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, incloïa una “Fira de Serveis” comptava amb stands explicatius dels diferents propostes, activitats i convocatòries que tenen previstes per al curs 2022-2023; i es dinamitzava amb l’actuació musical del grup local “La Trocamba Matanusca” i un refrigeri amb orxata i fartons.

Llegir 114 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM