Divendres, 03 Mai 2024

M. Àngels Moreno pregunta al Ple pel cost de la campanya "l'Ajuntament als barris" protagonitzada pel govern local

Posted On Dimarts, 25 Octubre 2022 17:55 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El passat dijous, la regidora i portaveu adjunta de Compromís per Ontinyent, M. Àngels Moreno, va preguntar pel cost de la campanya "L'Ajuntament als barris", protagonitzada en els últims mesos pel govern municipal, durant el torn de precs i preguntes del Ple de l'Ajuntament d'Ontinyent.

En aquesta petició la regidora va demanar informació detallada del cost de tots els materials elaborats per a les diferents accions als barris, la despesa publicitària de les activitats i qualsevol altra despesa vinculada a la campanya. A més, va sol·licitar que el cost es concretara de forma total, i també parcial en funció de l'acció realitzada a cada barri.

En declaracions posteriors al Ple, la regidora i portaveu adjunta de Compromís per Ontinyent, M. Àngels Moreno, ha apuntat que "considerem d'interés per a la ciutadania conéixer la despesa que s'ha portat a terme en aquesta campanya. Pensem que les accions municipals d'apropament als barris haurien de centrar-se en escoltar activament a la ciutadania. En canvi, aquesta campanya té un marcat caràcter electoralista, amb repartiment de tríptics i materials pagats amb diners públics, però centrats únicament en l'acció de les regidories del partit que ostenta el govern municipal amb majoria absoluta".

"Ontinyent té moltes necessitats i actuacions a realitzar, i per tant, cada cèntim i euro de diners públics compten. Per això, volem saber què ens costa aquesta campanya d'autobombo pagada per les arques municipals. Cada partit pot fer lliurement les accions que estime oportunes, i finançar-les amb els seus recursos. En canvi, quan es tracta dels diners de totes i tots, cal tindre cura i saber separar les activitats institucionals de l'Ajuntament i les accions amb finalitats partidistes. Pensem que aquesta campanya, tal com ha sigut desenvolupada pel govern municipal, no garanteix eixa separació, i ens resulta molt preocupant", ha subratllat Moreno.

La portaveu adjunta del grup valencianista ha conclòs assenyalant que "l'alcalde es va comprometre a fer-nos arribar per escrit les dades que vam sol·licitar. Esperem rebre-les prompte, i poder valorar quin és l'impacte econòmic d'aquesta acció pagada per totes les ontinyentines i ontinyentins, i protagonitzada pel govern municipal".

Llegir 109 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM