Diumenge, 05 Mai 2024

La Festa de Benvinguda del Campus d’Ontinyent torna amb una Fira de Serveis, música i animació

Posted On Divendres, 21 Octubre 2022 08:13 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent donarà la benvinguda a l’alumnat universitari amb la celebració el dijous 27 d’octubre d’una Festa de Benvinguda que inclourà una Fira de Serveis, música i animació.

Es tracta del retorn d’una activitat que torna a realitzar-se després de dos anys d’interrupció degut a la pandèmia, i que tindrà lloc eixe dia al pati confrontant a l’aulari nou del Campus de la Universitat de València, organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració de la Fundació Universitària Campus Ontinyent. 

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, explicava que “l’alumnat de la ciutat de València té accés a una sèrie de serveis i activitats posades en marxa per la Universitat de València, i des de la Fundació Universitària, amb l’Ajuntament i Caixa Ontinyent al front, hem volgut col·laborar econòmicament amb 5.000 euros per fer possible l’organització d’esta festa en la que s’informarà de tots estos serveis als que té accés l’alumnat. Un esforç que se suma a tots els que venen fent-se des de fa anys, en aspectes com l’atorgament de beques per a l’alumnat, la financiació del Màster en Psicologia General Sanitària, el proveïment de mascaretes a tot l’alumnat durant la pandèmia o el manteniment d’Unisocietat o la Universitat de Tardor”, recordava.

La Festa de Benvinguda del 27 d’octubre, que tindrà lloc de 11:00 a 14:00 hores, inclourà una “Fira de Serveis” on es comptarà amb stands explicatius dels diferents propostes, activitats i convocatòries que tenen previstes per al curs 2022-2023; dinamitzant-se l’activitat amb un refrigeri amb orxata i granissat de llimona i comptant-se amb l’actuació musical del grup local “La Trocamba Matanusca”. Igualment, s’informarà de la possibilitat de desplaçar-se en autobús fins a València per gaudir de les activitats que la UV ofereix a la seua seu central. Complementàriament a esta festa, el propi alumnat està coordinant un sopar de beninguda al Campus d'Ontinyent el mateix dia 27 d'octubre, que tindrà lloc a l'edifici de la Societat de Festers i del que està informant-se per part dels delegats dels cursos dels diferents graus.

El Delegat del Rectorat per a Estudiantes i Estudiants de la Universitat de València, Manu González, explicava que la Benvinguda a la Universitat “és un punt de trobada de la comunitat universitària que celebrem en octubre per donar a conèixer les iniciatives i els serveis de la Universitat de València adreçats a l’estudiantat, les propostes de participació que posem al seu abast així com també les associacions i col·lectius d’estudiants que conviuen en el si de la Universitat. És una benvinguda de tots i totes, participativa i oberta, i amb els valors de la institució sempre presents: igualtat, diversitat i sostenibilitat”, destacava.

Llegir 158 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM