Dilluns, 20 Mai 2024

Ontinyent amplia la formació del personal municipal en matèria d’Igualtat

Posted On Divendres, 14 Octubre 2022 15:26 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat aquest dijous una acció de formació en igualtat per al personal municipal, inclosa al II Pla d’Igualtat 2022-2025 del consistori ontinyentí.

La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, inaugurava la primera de les 4 jornades presencials que tindran lloc al Museu del Tèxtil, i que es complementaran amb una formació online, per a un total de 20 hores.

Enguix explicava l’interès “de formar a les treballadores i treballadors municipals perquè tinguen les ferramentes necessàries per abordar qüestions relatives a igualtat i llenguatge inclusiu amb les majors garanties possibles”. Així, els dies 13 i 20 d’octubre s’imparteix un primer mòdul a càrrec de la psicòloga i experta Coto Talens, amb una primera jornada dedicada a les ferramentes per a la comprensió de la teoria i anàlisi de gènere; i una segona sobr eplantejaments bàsics per a l’afrontament de la violècia de gènere des de la perspectiva local. Talens destacava que és un curs “que vol moure primer a la reflexió i l’anàlisis per a després entrar en una estratègia d’implicació en l’afrontament de la violència de gènere des d’una mirada més profunda”.

Després d’estes dues sessions tindran lloc els dies 27 d’octubre i 3 de novembre altres 2 en un mòdul sobre llenguante igualitari i inclusiu impartit pel tècnic lingüístic Josep Sanchis; mentre que el mòdul de formació Online sobre el Pla d’Igualtat es desenvoluparà del 3 de novembre al 3 de desembre.

Llegir 118 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM