Dimecres, 30 Novembre 2022

Ontinyent acollirà dimecres un acte informatiu sobre les ajudes europees Next Generation per a la rehabilitació d’immobles

Posted On Dilluns, 03 Octubre 2022 17:42 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà dimecres un acre informatiu sobre les ajudes europees «Next Generation» per a la rehabilitació d’immobles, convocatòria que pot arribar fins als 220 milions d’euros al periode 2022-2023.

L’acte, que tindrà lloc des de les 10 :00 hoes amb entrada lliure, serà introduït per la regidora de Govern Obert i Transparència, Natàlia Enguix, i el Director General de  Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica de la la Conselleria d’Habitatge, Alberto Rubio.

Natalia Enguix feia una crida a la ciutadania “a informar-se i aprofitar estes ajudes, de les que es pot obtenir també informació a l’oficina Xaloc posada en marxa a l’edifici municipal CREC del Carrer Maians, demanant cita prèvia des de la web municipal”. Al cas de les vivendes, les ajudes poden arribar fins al 40% del cost de l’actuació amb un màxim de 3000 euros. Al cas d’edificis, tant unifamiliars com plurifamiliars, i en funció de l’estalvi energètic, les ajudes poden arribar fins al 80% del cost de l’actuació amb un màxim de 18800 euros per vivenda. Al cas de situacions de vulnerabilitat econòmica poden incremenrarse fins al 100% del cost de l’actuació i més de 20.000 euros per vivenda.

Llegir 73 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

pasos segurs

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM