Divendres, 26 abril 2024

Ontinyent conclou a la Casa de Cultura els tallers d’empoderament per a dones víctimes de violència de gènere

Posted On Divendres, 30 Setembre 2022 17:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent concloïa aquest dijous a la Casa de Cultura els tallers d’Empoderament per a Dones Víctimes de Violència de Gènere que ha impartit estes últimes setmanes la psicòloga i experta Coto Talens.

La regidora de l’àrea, Natàlia Enguix, explicava que aquest curs “ha estat adreçat a dones que han patit esta violència, amb la intenció d’ajudar-les a eixir d’eixa situació posant al seu abast les habilitats, instruments i mecanismes necessaris perquè puguen recuperar la seua autoestima i aconseguisquen recuperar-se de les conseqüències negatives de la violència de gènere que han patit”. Les participants coincidien en qualificar el curs com a positiu i “sanador”.

 

Dins les pròximes accions previstes per la regidoria d’Igualtat es troben d’un nou curso al Museu del Tèxtil, en aquest cas per al personal municipal, de formació en Igualtat i llenguatge no sexista. Hi haurà dues sessions els dies 13 i 20 d’octubre a càrrec també de Coto Talens; i els dies 27 d’octubre i 3 de novembre amb el promotor lingüístic municipal.

Llegir 105 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM