Divendres, 19 abril 2024

L'Ajuntament d'Ontinyent condemna la violació d’una dona de 30 anys el cap de setmana

Posted On Dimarts, 09 Agost 2022 08:38 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidora d'Igualtat i primera tinenta-alcalde d'Ontinyent, Natàlia Enguix, ha condemnat enèrgicament la violació d'una dona de 30 anys la matinada de dissabte a diumenge a la ciutat i ha donat tot el suport a la víctima d'una agressió que ha qualificat de "terrorisme masclista".



Natàlia Enguix, que ha posat "a disposició de la dona agredida" tots els recursos municipals, confia que "més prompte que tard" les forces de seguretat detinguen l'autor de la violació, ocorreguda en un portal del carrer Dos de Maig: "Fets com aquests demostren que les dones seguim patint el masclisme a les nostres carns i que no podem abaixar la guàrdia. Hem d'estar alerta els 365 dies de l'any", ha exposat.


Segons Natàlia Enguix, per acabar amb la xacra de les violències contra les dones és "imprescindible" actuar de manera "coordinada" per part de totes les institucions, "incidint sobretot en l'educació i la conscienciació". Enguix considera que "els discursos negacionistes i d'odi contra les dones" no caben "en una societat democràtica

Llegir 160 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM