Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent habilitarà un espai a les Entrades de Moros i Cristians per a residències de majors i centres de persones amb diversitat funcional

Posted On Dijous, 04 Agost 2022 13:32 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Persones majors i amb diversitat funcional que estan a residències i centres d’atenció a Ontinyent podran gaudir enguany del retorn de les festes de Moros i Cristians a Ontinyent.

L'Ajuntament a través de les Regidories de Festes i de Política per a les Persones, ha oferit a la residència Sant Francesc, la Saleta, l'Hospital de la Beneficiència, el Centre de Dia Caixa Ontinyent, el Centre Ocupacional José Antonio Bodoque i el Projecte Trèvol la possibilitat de disposar d’un espai adequat per a presenciar l'Entrada Cristiana i Mora del proper 26 d'agost, amb cadires i accessos adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, i la de Política per a les Persones, Paula Soler, es reunien setmanes arrere amb representants d’estos centres, que estan a hores d’ara acabant de concretar quantes persones van a demanar l’accés a aquest espai. En principi s’estima que la xifra pot rondar o superar el centenar de persones, que es tractarà d’ubicar al tram final del recorregut, en considerar-se el més adient, i ser un lloc de facil accés per als vehicles i el desplaçament d’estes persones.

Àngels Muñoz explicava que aquesta iniciativa ja es va posar en marxa amb les residències de majors en 2019, “i en vista de la bona acollida hem volgut ampliar als centres de persones amb diversitat funcional, per tal de seguir afavorint i potenciant que les nostres festes siguen inclusives amb tots els grups socials”. A més de les Entrades, a la reunió es va oferir als responsables dels centres la possibilitat d’adequar també espais per a les persones usuàries per gaudir d’actes com la Baixada del Crist o la processó de diumenge. Cal recordar també que totes aquelles persones que no puguen gaudir de l'Entrada presencialment ho podran fer per televisió a través del canal autonòmic À Punt, així com per diverses televisions privades i també per internet.

Llegir 200 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM