Diumenge, 19 Mai 2024

Ontinyent prepara el dispositiu especial de seguretat i neteja per a les festes de Moros i Cristians

Posted On Dimecres, 03 Agost 2022 07:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent prepara el dispositiu municipal de seguretat i neteja per a les Festes de Moros i Cristians d’enguany.

Aquestos preparatius han estat tractats en una reunió de coordinació a la qual participaven els regidors de Festes (Angels Muñoz) i Serveis Municipals (Manuel Cuesta) així com representants de la Policia Nacional, Protecció Civil i tècnics municipals.

A la reunió s’han repassat els diferents actes que es portaran a terme durant la “Setmana Gran”, revisant els possibles problemes que poden sorgir, així com els horaris d’apertura i tancament dels carrers, i les necessitats i suggeriments dels diferents departaments.

Angels Muñoz feia una crida a la ciutadania “a gaudir de les activitats d’estos dies respectant als demés i tenint una actitud cívica quant a la convivència entre les persones, però també en l’ús de papereres i contenidors. És imprescindible la implicació de la ciutadania per poder tornar a gaudir com cal de les nostres festes, després d’esta pausa forçada de dos anys que hem viscut”, assenyalava.

Llegir 124 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM