Dijous, 28 Març 2024

Calabuig: "L'EOI d'Ontinyent independent de Xàtiva és una realitat amb Compromís liderant la Conselleria d'Educació"

Posted On Dilluns, 04 Juliol 2022 11:02 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha destacat la posada en marxa definitiva de l'Escola Oficial d'Idiomes de la Vall d'Albaida - Empar Granell,

que té obert el procés d'admissió per al curs 2022-2023 des del 20 de juny fins al 4 de juliol. El portaveu valencianista, Nico Calabuig, ha explicat la importància de comptar amb aquesta EOI pròpia i independent per a Ontinyent i la comarca, fruit de l'aposta del Conseller Vicent Marzà i la Consellera Raquel Tamarit, així com tot l'equip de la Conselleria d'Educació, per donar resposta a una reivindicació històrica.

En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, "Ontinyent continua millorant la seua oferta i qualitat educativa, en aquest cas, en relació amb l'estudi d'idiomes, de la mà de la Conselleria d'Educació, que dirigeix la Consellera i companya de Compromís, Raquel Tamarit. La nostra ciutat i tota la Vall d'Albaida continuen sumant serveis en matèria educativa, com és el cas d'aquesta Escola Oficial d'Idiomes pròpia i independent de la de Xàtiva, que suposa l'ampliació de l'oferta i un major apropament dels ensenyaments en diferents llengües a casa nostra".

Calabuig ha exposat que "en eixe sentit, l'EOI de la Vall d'Albaida Empar Granell tindrà capacitat per a 900 places, donarà servei als 34 municipis de la comarca, amb un pes poblacional superior als 85.000 habitants, i oferirà estudis de valencià (nivell C1 i C2), anglés (A2, B1, B2 i C1), francés (A2 i B1) i alemany (A2 i B1). Fins hui mateix, el primer període d'admissió d'alumnat continua obert, i des de la mateixa EOI Empar Granell s'ha expressat la il·lusió i ganes de començar el nou curs com a EOI independent, en les instal·lacions de l'IES Pou Clar d'Ontinyent".

"El treball de la Conselleria d'Educació per a donar resposta a aquesta necessitat de la nostra ciutat i la comarca suposa que, en un moment de reducció i trasllat d'altres serveis, l'oferta educativa s'amplie i es flexibilitze amb l'obertura d'aquesta nova seu pròpia. Un fet que constata la bona gestió i l'aposta pels serveis de proximitat per part de les Conselleries liderades per Compromís al Govern Valencià", ha conclòs Calabuig.

Llegir 400 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM