Diumenge, 28 abril 2024

Ontinyent convoca ajudes per a entitats i associacions que defensen el Medi Ambient

Posted On Dijous, 30 Juny 2022 15:02 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert una convocatòria d’ajudes a entitats locals que defensen i promocionen el Medi Ambient.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandía, explicava que “es tracta d’una línia amb la que volem donar suport a entitats que als seus estatuts inclouen la defensa i promoció del medi ambient, i que porten a terme de forma ordinària entre les seues activitats progames d’acció amb aquest objectiu”.

Podran sol·licitar esta subvenció des de dimecres 29 de juny i fins el proper 18 de juliol les entitats i associacions que als seus estatuts incloguen la defensa i promoció del medi ambient;  desenvolupen les seues activitats i tinguen la seu social a la ciutat d’Ontinyent; figuren inscrites al Registre Municipal d’Associacions i tinguen actualitzada anualment la seua informació en aquest registre.

En concret, seran subvencionables projectes de conservació del medi ambient, sensibilització, desenvolupament rural, prevenció d’incendis forestals, millora d’arbrat monumental o protecció del Paratge Natural Municipal. El programa a desenvolupar ha de presentar un clar interés ambiental; ser desenvolupat per personal tècnic qualificat; contindre una relació detallada de totes les activitats programades i aportar el pressupost detallat d’ingressos i despeses. La convocatòria està dotada amb 12.000 euros, i la informació de les bases pot ampliar-se a la web www.ontinyent.es seguint la ruta Ajuntament-Àrees-Medi Ambient-Subvencions i Ajudes.

Llegir 128 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM