Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent contractarà 17 persones durant 12 mesos amb els programes “Explus” i “Avalem Joves-Empuju”

Posted On Dimarts, 14 Juny 2022 15:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent contractarà 17 persones durant 12 mesos a jornada completa dins els programes “Explus 2022” i “Avalem Joves-Empuju”.

Es tracta de dos plans autonòmics, dotada amb fons de la Unió Europea i la Generalitat Valenciana, i que l’Ajuntament d’Ontinyent complementarà un any més per equiparar les retribucions de les persones beneficiàries a la resta de treballadores i treballadors municipals.

En concret, “Explus 2022” servirà per contractar 11 persones d’almenys 30 anys d’edat, inscrites com a demandants d’ocupació en els espais LABORA, amb els codis corresponents. Es contractarà 3 oficials d’obra (codi d’ocupació 71211015); 2 oficials pintors(codi 72311035); 5 conserges (codi 58331022);  i 1 ajudant de biblioteca i/o documentació (codi 37331021, es requereix un nivell formatiu mínim de batxiller o equivalent).

Al cas de “Avalem Joves-Empuju”, es contractarà persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020-Programa Empuju 2022. Les persones hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació en els espais LABORA i estar inscrites com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Hi haurà un lloc d’animació sociocultural (codi 37151038) i 5 d’auxiliar administratiu/iva (codi 43091029, mínim batxiller). Caldrà revisar la Demanda d’Ocupació a LABORA per tal de tindre els codis d’ocupació com a llocs sol·licitats.

El procés de selecció per a aquest programa està fent-se a través de LABORA (antic SERVEF), on hauran d’inscriure’s les persones interessades des d’aquest dimecres 15 de juny i fins dijous de la setmana que vé, 23 de juny.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que "com sempre, el Govern d’Ontinyent no va a deixar passar cap oportunitat per a crear llocs de treball a la nostra ciutat tant de manera directa com indirecta. Al cas de l’ocupació pública, anem a seguir aprofitant totes les línies possibles per crear ocupació en condicions dignes, tant impulsant plans municipals, com sumant-se i complementant als plans d’altres administracions, com en aquest cas”, explicava.  

La regidora de personal, Natàlia Enguix, posava de relleu l’interès de participar d’estos programes “que suposen per a les persones participants una gran oportunitat per a formar-se, i alhora contribuir a millorar la prestació de serveis a la ciutat”, manifestava.

Llegir 372 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM