Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent organitza un cicle de xerrades sobre Salut Mental als barris

Posted On Dimarts, 14 Juny 2022 14:49 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent va a iniciar la propera setmana un cicle de xerrades sobre Salut Mental, que tindran lloc als centres civics i de majors dels diferents barris de la ciutat.

 

 

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, explicava que “son xerrades impartides pel personal tècnic del SASEM, el Servei d’Atenció i Seguiment a la Malaltia Mental que vam posar en marxa en 2021 amb el suport de la Generalitat Valenciana. Abordaran diferents qüestions d’interès enfocades per al públic en general, de manera complementària a les que es venen fent als centres educatius amb la col·laboració d’ADIEM”, explicava.

Les xerrades tindran lloc inicialment al CIM de Sant Rafel (23 de juny), el CIM de Sant Josep (29 de juny) i Centre Civic del Llombo (20 de juliol). Entre els conceptes que s’abordaran esta l’explicació del concepte de salut mntal; les conductes saludables i de risc per a la salut mental; les situacions de vulnerabilitat; els senyals per identificar una malaltia mental; els factors que ajuden a enfortir la salut mental, o com afrontar la malaltia mental si s’esta patint. Totes les sessions tindran lloc a les 11:30 hores, i es comptarà amb la participació dels dos psicòlegs i l’educadora social que presten el seu servei al SASEM.

Ja al mes de setembre es faran noves xerrade amb un plantejament específic centrat en la prevenció de les conductes suïcides, el 7 de setembre al Centre Civic del Llombo; 14 de setembre al CIM de Sant Josep; i 29 de setembre al CIM de Sant Rafel.

Llegir 210 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM