Divendres, 26 abril 2024

Ontinyent obri la temporada de bany amb una jornada de portes obertes a la piscina d’estiu municipal

Posted On Dijous, 09 Juny 2022 14:29 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

Una jornada de portes obertes obrirà aquest dissabte 11 de juny la nova temporada de bany a la piscina municipal d’Ontinyent.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava la qualitat d’un servei “que vam aconseguir no interrompre per la pandèmia. Tenint cura de les normes anticovid, reduint l'aforament i augmentant la dotació per a neteges i personal, no va haver cap constància de contagi i els anàlisi de l’aigua foren idonis en tot moment. Ara ja podem reobrir amb normalitat i ho fem amb la tradicional primera jornada d’accés gratuït", assenyalava.

L’horari d’oci per al públic en general serà de les 10:30 fins les 20:30 hores ininterrompudament de dilluns a divendres; i dissabtes, diumenges i festius de 10:30 a 20:00 hores. Els clubs locals com el Club Natació Ontinyent o el Club de Triatló tindran disponibilitat especial fora d’estos horaris. Una altra novetat enguany serà l’obertura del servei d’hostaleria en unes noves instal·lacions que han estat d’obres gràcies a la inversió del projecte europeu EDUSI i que estarà a càrrec de l'hosteler local Juan Robledillo. Des d'esta setmana, a més, s'ha obert el termini per a inscriure’s als cursos de natació que tindran lloc a la piscina aquest estiu.

Cal destacar també que la propera setmana, dissabte 18 de juny, tindrà lloc una competició d’aquatló de la Federació de Triatló CV organitzada pel Club de Triatló Ontinyent amb la col·laboració de l’Ajuntament, que serà puntuable per als Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana i comptarà amb una nombrosa participació de xiquets i xiquetes d'entre 6 i 16 anys. Igualment, és ressenyable que les instal·lacions de la piscina serà utilitzada per nombrosos centres educatius per a les seues activitats de fi de curs en la setmana d’inauguració, amb la previsió que al voltant de 1500 alumnes participen de les mateixes.

Óscar Borrell manifestava que “la Piscina té una gran utilitat per al temps d’oci i diversió de grans i menuts, i es converteix en epicentre estiuenc amb la participació de més de 10 escoles esportives i les i els esportistes de grups com ADIEM”, concloïa.

Llegir 834 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM