Dissabte, 20 abril 2024

340 estudiants s’examinen a Ontinyent de les proves d’accés a la Universitat

Posted On Dimarts, 07 Juny 2022 18:07 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un total de 340 estudiants han començat aquest dimarts les Proves d’Avaluació de Batxillerat per a Accés a la Universitat (EBAU) al Campus d’Ontinyent.

Es tracta d’unes proves que venen duent-se a terme als últims anys al Campus ontinyentí, com a un dels tribunals de la Universitat de València a la província. Els i les alumnes procedeixen del Col·legi La Concepción i Pureza de María; l’IES Jaume I, l’IES l’Estació i l’IES Pou Clar (Ontinyent); IES Josep Segrelles (Albaida); IES Sanchis Guarner (Castelló de Rugat); IES Vermellar (l’Olleria) i IES Bocairent (Bocairent).

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, destacava que comptar amb un campus d’una universitat pública “permet als i les estudiants de la zona poder seguir examinant-se sense desplaçar-se a altres llocs, en unes instal·lacions òptimes quant a condiciones d’enllumenat, temperatura i equipament en general”, manifestava. Borrell demanava “molta sort i justícia” per a l’alumnat que començava aquest dimarts les proves, al qual recordava que “tot l’esforç tindrà bona recompensa en arribar a estudiar allò que es desitja”. També convidava a l’alumnat a comptar amb el Campus d’Ontinyent entre les opcions per a realitzar els seus estudis universitaris en alguna de les titulacions que s’ofereixen a la ciutat: Empresarials, Educació Física, Magisteri i Infermeria.

Els exàmens d’aquest dimarts eren d’Història d'Espanya, Valencià, Economia de l'Empresa, Biologia, Cultura Audiovisual, Física i Història de l'Art; dimecres 8 de juny de Castellà-Llengua i Literatura II, Anglés, Geografia, Química, Disseny, Dibuix Tècnic II, Geologia i Història de la Filosofia; i dijous 9 de juny de Matemàtiques, Llatí, Fonaments de l'Art II, Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II, Grec II, Arts Escèniques II, Alemany, Francés i Italià. Les notes es podran consultar per internet el 17 de juny a partir de les 13 hores.

Llegir 238 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM