Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent millora el rendiment de la xarxa d’aigües amb una inversió de 200.000 euros en la zona de Galindo

Posted On Dijous, 26 Mai 2022 07:04 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la renovació i redirecció d’un tram de la xarxa de distribució d’aigua potable a la zona de Galindo, a les proximitats del Paratge del Pou Clar, per tal de millorar i optimitzar el rendiment de la mateixa.

El regidor de Territori, ha explicat que l’actuació suposa una inversió d’al voltant de 200.000 euros, i a més de canviar 1.200 metres de canonades de materials obsolets (com el polietilé) per conductes de fundició, permet modificar el traçat, que passava per propietats privades.

En paraules de Joan Sanchis, esta era una zona on no sols havia desenes de fuites de manera continuada, sinó que a més era complexe reparar perquè part de les canonades passava per propietats privades. Amb esta actuació estalviarem molta aigua, millorem el rendiment i a més fem més fàcils les reparacions que s’hagueren de fer al futur”, apuntava.

El nou traçat discorrerà pels voltants d’un tram de la carretera CV-655 de la qual és titular la Diputació de València, amb la que s’han fet gestions per aprofitar l’actuació per dur a terme altres millores. El també diputat provincial explicava que “vam acordar amb la Diputació aprofitar per dotar esta carretera d’algunes noves barreres de protecció, nou sistemes d’avacuació de pluvials i també de millorar alguns trams de paviment en mal estat”.

Joan Sanchis recordava que esta actuació, que es preveu que finalitze al mes de juny, s’afegeix a altres recentment realitzades per millorar la xarxa d’aigua potable, com la que va suposar la inversió de 110.000 euros al Polígon Industrial de Sant Vicent o la que va invertir 68.000 euros a la zona de l’entorn del col·legi Puresa de María.

Llegir 91 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM