Diumenge, 19 Mai 2024

Obert el termini d'inscripcions dels projecte socioeducatiu activa't

Posted On Dimecres, 04 Mai 2022 07:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

S’aproxima el bon temps i amb ell l’estiu. El Consell Local de la Joventut d'Ontinyent per seté any consecutiu organitza el projecte socioeducatiu Activa't, una programació d'activitats consolidada com una alternativa d'oci saludable i cultural per als més joves de la nostra població i comarca, que es realitzarà de l’1 al 22 de juliol.

 

Activa't va dirigit als i les joves d'entre 12 i 16 anys, i la seua finalitat és proporcionar serveis i alternatives d’oci i temps lliure als joves de la ciutat d’Ontinyent fent-los partícips d’activitats socials, mediambientals, culturals, creatives, històriques i esportives. L’horari serà de 9.00h a 13:00h de dilluns a divendres durant el 4 de juliol fins al 22 de juliol.

Les inscripcions es poden realitzar del 2 de maig fins al 3 de juny, omplint el formulari disponible en la pàgina web www.joventutontinyent.com Els i les interessades poden ampliar la informació a la seu del Consell Local de la Joventut d'Ontinyent al barri de Sant Rafel (Carrer de Joan XXIII, 10B), al telèfon 621251761, per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El CLJO, com a òrgan de representació del jovent associat, té com a objectius principals dinamitzar la joventut local així com fomentar l'associacionisme i la participació juvenil, i amb aquesta proposta podrem apropar-nos als i les més joves de la població. Un dels objectius d'aquesta activitat és fomentar l'ocupació jove, així és dona l'oportunitat d'augmentar l'experiència laboral de molts joves, mitjançant la creació d'una borsa de treball pròpia, millorant les condicions laborals de la figura professional del monitor/a d'activitats en el temps lliure.

Llegir 393 vegades Darrera modificació el Dimecres, 04 Mai 2022 07:31

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM