Dissabte, 18 Mai 2024

Ontinyent renova i redirigeix la xarxa d’aigües a l’entorn del col·legi Puresa de Maria per millorar el rendiment

Posted On Divendres, 11 Març 2022 19:18 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la renovació i redirecció d’un tram de la xarxa de distribució d’aigua potable a la zona de l’entorn del col·legi Puresa de Maria, per tal de millorar i optimitzar el rendiment de la mateixa.

L’actuació ha suposat una inversió de 67.930,61 euros Iva inclós i s’ha desenvolupat durant l’últim mes.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, ha explicat que  “les canalitzacions preexistents havien quedat obsoletes i presentaven fuites recurrents al seu pas per un traçat que es trobava en propietats privades, entre elles el propi col·legi, el que dificultava les reparacions. Ara, amb la nova canalització amb millors materials i l’habilitació d’un nou traçat, resolem els problemes i facilitem reparacions que s’hagueren de fer al futur”, assenyalava. En concret, s’ha instal·lat una nou conducció per al voltant de 500 metres de canonades de fundició de 80 mm de diàmetre, creant dues connexions amb la xarxa actual, 3 vàlvules de seccionament i una escomesa al col·legi.

Per a l’execució de les obres ha estat necesaria la tramitació dels corresponents permisos amb el Servei Territorial d'Obres Públiques de la Conselleria de Politica Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, donat que part del nou traçat es troba en zona de protecció de la carretera CV-660, de titularitat autonòmica. La nova conducció discorre per la vorera al tram paral·lel al col·legi i per la cuneta de la carretera on no existeix vorera, poc després del pas sobre el barranc del Rei i fins a la connexió amb l’Assagador de la Font Freda. Sanchis explicava que esta actuació s’afegeix a altres de millora de la xarxa d’aïgua potable, com son la recentment realitzada al polígon de Sant Vicent i a la que va a executar-se aquest mes de març a la zona de Galindo.

Llegir 190 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM