Dissabte, 18 Mai 2024

Lliurament XXVII Premi Benicadell

Posted On Diumenge, 06 Març 2022 18:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Premi Benicadell és el guardó que lliura la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià, membre de la Federació Escola Valenciana.

 Aquest és un reconeixement al treball i esforç col·lectiu sense dotació econòmica i que vol posar en valor la trajectòria en la defensa i ús del valencià d’una entitat. 

La Junta de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià  en sessió celebrada el dia 25 de gener 2022 va decidir atorgar per unanimitat el XXVII Premi Benicadell a l’entitat Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida per la seua tasca i treball en dinamització cultural, per la promoció i defensa de la llengua i cultura pròpia de la Vall d’Albaida, per la seua participació i implicació en les convocatòries de les Trobades d’escoles en valencià i pel seu constant suport a les entitats culturals comarcals.

Es valora la important feina de coordinació i de vertebració de la nostra comarca. Tanmateix, amb la realització d’una gran oferta d’activitats culturals, esportives, musicals... que posen en valor la Vall d’Albaida.

L’acte de lliurament serà el proper dimecres 9 de març, a les 19h  a l’Aula Magna del Campus Ontinyent – Universitat de València.  Després es presentarà el llibre “Nosaltres, primers moviments de l’Escola Valenciana”  de Josep Chaqués, a càrrec M. Carmen Agulló, Carles Pascual i del propi autor.

Donar l’enhorabona a totes les persones que formen l’equip de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i encoratjar-los a continuar treballant per la nostra comarca. 

Llegir 390 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM