Dissabte, 18 Mai 2024

La Sala Gomis acollirà aquest dissabte la recollida de productes bàsics per a Ucraïna

Posted On Divendres, 04 Març 2022 16:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent cedeix la Sala Gomis per a la recollida de productes bàsics per a Ucraïna prevista inicialment al recinte firal.

Així ho acordava l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, amb el grup d’ontinyentins i ontinyentines que han organitzat aquesta jornada "amb l’objectiu de facilitar la recollida  davant les previsions meteorològiques de pluja previstes per a aquest cap de setmana".

Aquesta acció solidària serà en la Sala Gomis, sent l’accés aquest dissabte pel pàrquing en horari de 11h a 13h. Així mateix, des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’està treballant en l’habilitació de punts de recollida als diferents barris de la ciutat. En concret, des de dilluns 7 de març es recolliran productes bàsics en els Centres Cívics del Llombo, Sant Josep i CIM de Sant Rafael en horari de 10h a 13h i de 16h a 20h. L’alcalde incidia que aquestes recollides "mostren el caràcter solidari de la ciutat d’Ontinyent. Davant una situació tan injusta no podem quedar-nos de braços creuats, per això volem ajudar a les persones ucraïneses que estan veient-se forçades a deixar-ho tot per poder sobreviure".

Cal recordar que l’alcalde d’Ontinyent va enviar aquest dilluns  una carta a la Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, oferint la col·laboració de la localitat, en qualitat de municipi adherit des de 2015 a la Xarxa de Pobles i Ciutats Acollidores que coordina la mateixa conselleria. Al mateix temps, el departament de Serveis Socials Municipal treballa en un Pla Integral d’Acollida adaptat específicament per atendre la situació de les persones nouvingudes d’Ucraïna, que inclourà entre altres aspectes la posada a disposició d'espais municipals com a residència temporal, a més de coordinar-se la cessió de vivendes particulars i recollir-se propostes d’acolliment per part de persones i/o famílies del municipi.

Llegir 404 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM