Divendres, 03 Mai 2024

El PP demana a Conselleria rectificar la decisió de traslladar el jutjat de violència de gènere a Xàtiva

Posted On Divendres, 28 Gener 2022 16:24 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)
La presidenta i portaveu municipal del Partit Popular d’Ontinyent, Mercedes Pastor, exigeix una rectificació de la conselleria per evitar el desmantellament del servei del Jutjat de Violència de Gènere d’Ontinyent i el seu trasllat a Xàtiva en 2024.
En paraules de Mercedes Pastor, “la proposta de la Conselleria de Justícia, per a l’agrupació i especialització de jutjats de violència sobre la dona, aprovada este dimecres per la Comissió Mixta integrada per la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) i la Conselleria de Justícia, “perjudica a Ontinyent i incideix en el desmantellament de serveis a la ciutat.”
La portaveu i Presidenta del PP, Mercedes Pastor, després de conèixer la notícia i d’aprofundir en el tema amb el Senador del PP, Fernando de Rosa,    afirma que «és molt important que exigim una rectificació, així ho fem des del PP». Així mateix, diu Pastor, «demanem que des del consistori ontinyentí es pressione per a no perdre este servei, a més d’afegir que es tracta d’un pas enrere greu i que la mesura ens provoca una gran decepció, una més».
Com explica la presidenta del PP  la ciutat, “hem denunciat en moltíssimes ocasions la situació dels jutjats a Ontinyent i també l’obligada dependència que tenim a altres partits judicials. Ara, amb este nou programa que ha presentat la consellera Gabriela Bravo, lluny de millorar alguna cosa l’empitjora més encara, perquè el programa que han aprovat, des de conselleria, preveu per  a 2024 la constitució d’un jutjat exclusiu de Xàtiva a la qual es derivarien els casos dels jutjats d’Ontinyent”. Per tant, explica Mercedes Pastor, “el que volen és llevar-nos un servei que a hores d’ara és fonamental i és una mesura que empitjora i perjudica a les dones, que a més de viure moments extremadament complicats, difícils i perillosos en molts casos, ara veuen com qualsevol assumpte s’haurà de tractar a Xàtiva, afegint el problema del desplaçament”.
En paraules de Mercedes Pastor,  “poc podem esperar d’este govern de la Generalitat presidit per Ximo Puig que pareix el que té és, més bé, un programa per a desmantellar de serveis Ontinyent”.
Llegir 202 vegades Darrera modificació el Divendres, 28 Gener 2022 16:28

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM