Dijous, 28 Març 2024

El museu MAOVA d’Ontinyent acull una exposició sobre el paper de la dona en àrees rurals de Níger

Posted On Divendres, 14 Gener 2022 18:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El museu MAOVA d’Ontinyent acull des d’esta setmana l’exposició "Històries de Resiliència" de l’ONG “Infancia sin Fronteras”.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, el de Museus, Ferran Gandia, i Sergio Ramiro en representació de l’ONG han visitat la mostra, que consta de 16 panells fotogràfics sobre la feble situació de les dones en l'àrea rural de Níger a conseqüència de la falta d'accés als mitjans de producció perllongada i a unes inexistents polítiques de gènere.

Des d'Infància Sin Fronteras s’està treballant en un projecte d'empoderament i desenvolupament rural que busca la millora de les capacitats econòmiques de les famílies d'aquestes dones amb l'objectiu de promoure un model de producció i de desenvolupament socioeconòmic sostenible i inclusiu. "Històries de Resiliència", versa sobre la dona com a agent de canvi a Níger, on elles en primera persona ofereixen un testimoniatge directe de l'impacte que pot tindre sobre elles i les seues famílies aquest projecte, com veuen el seu futur i com els pot canviar les seues perspectives de vida.

Tant Àlex Borrell com Ferran Gandia animaven a visitar la mostra, que romandrà oberta al MAOVA fins el 29 de gener de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00 hores.

Llegir 234 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM