Dijous, 18 abril 2024

Centenars de persones participen de la festa l’anell ciclopeatonal finançat pel FEDER

Posted On Dilluns, 29 Novembre 2021 19:20 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Centenars de persones participaven aquest dissabte 27 de novembre de la festa multiesportiva d’inauguració de l’anell ciclopeatonal d’Ontinyent, la primera en finalitzar de les subvencionades a la ciutat pels Fons Europeu Regional FEDER del programa EDUSI. L’obra, pressupostada en 339.000 euros, connecta connecta l’IES l’Estació, el poliesportiu i el nou hospital amb la coneguda com a "ruta del colesterol" i el passeig de Benarrai.

 

Veïns i veïnes de totes les edats, i en alguns casos families senceres, s’acostaven dissabte pel matí per gaudir de les activitats organitzades per la Regidoria d’Esports, que incloïen dues passetjades a peu i en bicicleta per l’anell ciclopeatonal amb final al velòdrom, recentment reformat amb una inversió de 45.000 euros en aquest cas del programa muniicpal “Tornem Junts”. Allí, a més a més, tenien lloc tallers per part d’un total de 13 clubs esportius locals, repartint-se material esportiu i sortejant-se una bicicleta.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que la jornada, presentada pel regidor d’Esports, Óscar Borrell, i a la que també assistien els regidors i regidores Natàlia Enguix, Joan Sanchis, Inma Ibàñez i Àlex Borrell, “ha permés a moltes persones iniciar-se en esports que fins ara no s'havien atrevit a practicar o a recuperar velles experiències”, agraïnt a la Unió Europea el seu suport a través dels Fons Regionals FEDER.

Les persones assistents agraïen al seu torn a l’Ajuntament el haver destinat estos fons a una actuació de la que destacaven la “seguretat, comoditat i utilitat” de la nova infrastructura, “que ajudarà a fer esport i promoure l’activitat física sense perill per als menuts i menudes, a més de comunicar el poble de manera sostenible i ecològica”. L’actuació també ha servit per atendre una demanda ciutadana dins el procés "Ontinyent Participa", on es sol·licitava ampliar els carrils bici i vies de vianants a la ciutat.

El cap de setmana esportiu també incloïa a l’endemà la realització de la “Partida de Benvinguda” a l’alumnat de la Universitat de València, que tenia lloc diumenge al trinquet municipal, i que incloïa una matinal de l’Escola de Pilota del Club Pilota Ontinyent (CPV), la presentació de l’Escola de Pilota del CPV, un acte d’homenatge als campions de la Copa Diputació de València-Caixa Popular Iván, Javi i Seve; i finalment una partida en la qual Soro III  i Javi es van imposar 60-55 a Pere Roc II i Fèlix.

Óscar Borrell agraïa la bona acollida a les activitats organitzades “en un cap de setmana ple d’esport per a totes i tots”, així com el suport i implicació dels clubs esportius i la ciutadania en la realització de les mateixes.

Llegir 203 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM