Dilluns, 29 abril 2024

Un espectacle d’animació teatral amb música de piano acompanyarà l’encesa de l’arbre de Nadal de “Ontinyent I·lusiona”

Posted On Dimarts, 23 Novembre 2021 19:14 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un espectacle d’animació teatral amb música de piano acompanyarà aquest proper divendres 26 de novembre l’encesa de l’arbre de Nadal de “Ontinyent Il·lusiona”, a la Plaça de la Concepció de la capital de La Vall d’Albaida.

“Blanca Navidad” de la guardonada companyia “Ale Hop” donara inici a la campanya de Nadal impulsada per l’Ajuntament i les associacions de comerciants locals per promoure l’activitat comercial a la ciutat durant les properes setmanes, i que era presentat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda.

El regidor explicava que “Ontinyent Il·lusiona és una campanya sempre molt especial, on tractem de a través de diferents activitats dinamitzar el comerç local i tornar a traure a la gent al carrer, però enguany va a ser encara més especial després dels temps tan durs viscuts amb la pandèmia. Volem tornar a omplir els carrers de llum, color i alegria per fer-los atractius tant per a la gent d'Ontinyent com visitants d’altres localitats que ens acompanyen en aquests dies tan especials per fer les seus compres i gaudir d’estes festes amb nosaltres, i aquest espectacle amb el que acompanyarem l’encesa de l’arbre serà el punt de partida”, assenyalava.

Així, aquest divendres 26 de novembre a les 19:30 hores a la Plaça de la Concepció es comptarà amb aquest espectacle, posat en escena per la veterana companyia “Ale Hop”, que ja va estar posat en escena a la Plaça Colon de Madrid per iniciativa de l’Ajuntament de la capital d’Espanya, i que combina elements com la música i el cromatisme al vestuari i ambientació per aconseguir captar l’atenció de grans i menuts.

Als seus 35 anys d’història, Ale Hop ha obtingut premis com el del World Festival of Clowns de Ekaterimburg (Rúsia) o el Planetary Carnival of Circus stage direction (festival internacional de direcció de circ) en Sant Petersburg (també a Rúsia). A més a més, han actuat a països de tot el món com Qatar, Corea del Sud, Portugal, França, Alemanya, Bèlgica, Turquia, Luxemburg o Itàlia, entre d’altres. Està considerada una de les companyies precursores del nou circ a Espanya i una de les més destacades quant anoves tendències es refereix, estan definit el seu estil com de “Circ Neoclàsic”.

L’espectacle de teatre i música donarà pas a l’encesa de l’arbre de Nadal, un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella de 1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

Llegir 185 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM