Divendres, 26 abril 2024

Ontinyent prepara la seua I Setmana de la Joventut amb ponències, tallers i projeccions

Posted On Dimarts, 09 Novembre 2021 19:36 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria de Joventut està ultimant la preparació de la que serà la I Setmana de la Joventut d’Ontinyent, que tindrà lloc a la ciutat del 30 de novembre al 3 de desembre.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, explicava que “la idea es consolidar una setmana d’activitats que cada any ens ajude a abordar temes relatius al desenvolupament i creixement perSonal dels i les joves. Dotar a la ciutat d’un espai de trobada i aprenentatge per a la població juvenil mitjançant els tallers i activitats programades”.

Vallés assenyalava que “en parlar de polítiques de joventut molt a sovint pensem en activitats lúdiques i d’oci, però al govern d’Ontinyent tenim molt clar que és necessari anar més enllà i atendre també qüestions formatives i educatives sobre temes que importen al jovent i els seus familiars, als quals també animem a participar d’estes activitats”, manifestava.

Així, la programació començarà Dimarts 30 de novembre a les 19 :00 hores al Teatre Echegaray amb la ponència “La nova pornografia i els canvis en les relacions interpersonals dels adolescents i joves”, a càrrec de Lluís Ballester Brage, doctor en Sociologia i investigador de la Universitat de les Illes Balears. La ponència està adreçada a joves, les seues famílies, professionals, docents i qualsevol persona interessada en el tema a tractar.

Del 1 al 3 de desembre hi haurà tallers sobre  “Prevenció dels trastorns de l’alimentació i autoimatge” que es duran a terme als centres d’educació secundària d’Ontinyent; i a més a més dijous 2 de desembre al Centre Comercial El Teler es projectarà el film “A este lado del mundo”, del director David Trueba, dins de la XX Mostra de Cinema d’Ontinyent, amb entrada gratuïta per a joves de 13 a 30 anys i ssessions a les 18:00, 20:00 i 22:00 hores). Tant a la ponència com a les projeccions no caldrà inscripció prèvia i s’ocuparan els espais per ordre d’arribada.

Llegir 249 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM