Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent posa en marxa el programa “Corresponsals Juvenils”

Posted On Dilluns, 18 Octubre 2021 18:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa el seu nou programa de “Corresponsals Juvenils”, pel qual es crearà un grup de joves que, de forma responsable i voluntària, dedique part del seu temps lliure a informar a altres joves en centres educatius, associacions juvenils, locals d’oci i d’esplai.

 

El regidor de l’àrea, Jordi Vallés, ha explicat que aquest grup de joves “tindrà un esperit participatiu i d’acció activa per a millorar les propostes formatives i d’oci que es destinaran cap al mateix grup d’edat, d’una manera més pròxima i directa a les seues necessitats”. Així, una volta al mes, l’Espai Jove d’Ontinyent acollirà un encontre d’aquest grup, on es realitzaran sessions de recull d’informació juvenil, tractament de noves propostes, planificacions de promoció de les activitats, etc.

El grup, que en tot moment actuarà baix la supervisió del departament de la Regidoria de Joventut, podrà integrar tot aquell o aquella jove voluntaris de la ciutat d’Ontinyent o que estiguen matriculats en un centre educatiu de la ciutat i tinga entre 12 i 18 anys. Jordi Vallés animava a sumar-se al projecte “a tot el jovent que puga aportar una visió altruista i participativa, amb capacitat i habilitats socials per a conversar amb fluïdesa i generar debats constructius”, assenyalava. Per inscriure’s caldrà posar-se en contacte en la Regidoria de Joventut mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 600838350.

Llegir 235 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM