Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent obri una enquesta ciutadana per participar de l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal

Posted On Dimecres, 13 Octubre 2021 15:50 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert una enquesta ciutadana per participar en l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM), un document que està elaborant-se per part del consistori amb la coordinació dels regidors i regidores i del personal tècnic municipal, en el qual es plantegen els principals reptes futurs de la ciutat, així com les principals línies d’actuació i inversions per als pròxims anys.

 

El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que aquest Pla “té com a objecte dissenyar un full de ruta d'actuacions en l'àmbit municipal, participada amb la ciutadania i els agents socials, que permeta integrar les prioritats futures respecte a obres i serveis en l'agenda urbana municipal per a fer del municipi un àmbit de convivència amable, acollidor i saludable”.

Al marc del desenvolupament d’aquest Pla, s'ha posat en marxa una web de participació ciutadana perquè tota la ciutadania puga efectuar les aportacions que considere oportunes. Una vegada finalitzada la fase de recollida de propostes i de definició d'objectius del Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM), s'inicia ara la fase de priorització de les línies d'actuació definides en el marc del Pla. Així, per a facilitar la recollida de les opinions de tota la ciutadania s'ha activat una nova enquesta que estarà activa fins al 31 d’octubre i a la qual és pot accedir a través de la pàgina web del PUAM (apartat participació): http://puamontinyent.participacion-publica.com/participa_val/

Sanchis animava a la ciutadania “a participar d’aquest procés amb el què volem establir un full de ruta que ens permeta assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i avançar en el disseny d’una ciutat més verd i intel·ligent". Amb la inclusió de les aportacions de la ciutadania i dels diferents Consells Sectorials i del Consell de Ciutat, el document definitiu serà debatut i aprovat en sessió plenària on ja constaran les inversions i actuacions a desenvolupar en el futur.

Llegir 289 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM