Dissabte, 11 Mai 2024

L'IES L'Estació, el Conservatori J.M. Gomis, i el meteoròleg Adrià Revert, Premis Roure Valencià de Compromís

Posted On Dijous, 07 Octubre 2021 15:12 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest dijous, Compromís per Ontinyent ha donat a conéixer les entitats i persones guardonades amb la XXIII edició dels Premis Roure Valencià, uns reconeixements que atorga la formació valencianista des de fa més de dues dècades, que són entregats a persones, entitats o col·lectius caracteritzats per la seua lluita, esforç i compromís en l'àmbit local i comarcal.

Enguany els premis recauran sobre l'IES l'Estació, el Conservatori Professional de Música 'Josep Melcior Gomis', i el meteoròleg d'À Punt i ontinyentí, Adrià Revert. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 15 d’octubre, en el Parc Mestre Ferrero, a partir de les 20.00 hores de la vesprada.

En el cas de l'IES L'Estació i el Conservatori Professional de Música 'Josep Melcior Gomis', el guardó busca reconéixer la lluita incansable i la justa reivindicació que s'ha portat a terme al llarg dels anys des de tota la comunitat educativa dels centres, per tal d'aconseguir unes instal·lacions dignes, noves i més modernitzades, que permeten una millora de la qualitat de l'ensenyament per a tota la seua comunitat educativa.

En paraules del regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, "l'IES L'Estació i el Conservatori 'J.M. Gomis' ens han ensenyat la perseverança i la necessitat de reivindicar durant els temps difícils allò que era just i irrenunciable per a una bona educació pública, que és comptar amb unes instal·lacions adequades, dignes i modernes, que contribuïsquen a fer més fàcil la vida del professorat i l'alumnat dels centres. Per fi, després de molts anys de lluita, i amb una Conselleria d'Educació que escolta les demandes de la comunitat educativa d'Ontinyent i la comarca, les noves instal·lacions ja s'estan projectant dins del Pla Edificant i seran una realitat. Per tant, cal celebrar-ho i posar en valor el camí recorregut fins arribar ací".

Pel que fa al meteoròleg Adrià Revert, rebrà el Roure Jove per reconéixer el seu paper com a jove referent i donar empenta a la seua vocació comunicativa i divulgativa com a presentador televisiu i comunicador en xarxes socials.

La regidora i portaveu adjunta de Compromís per Ontinyent, Paloma Alberola, ha assenyalat que "comptar amb un ontinyentí com Adrià Revert en els espais de meteorologia de la televisió pública valenciana, À Punt, també és motiu de celebració i reconeixement. Volem destacar el seu afany comunicatiu i voluntat d'apropar la meteorologia a la gent, les seues ganes de divulgar dades i curiositats en xarxes socials, i també el seu interés i constància comentant temes relacionats amb Ontinyent i la Vall d'Albaida a les seues publicacions. A més, és el president d'AVAMET, i es tracta d'un jove que està demostrant que les persones joves som capaces de fer grans coses quan se'ns permet tindre oportunitats. Sense dubte, és un gran divulgador, i volem encoratjar-lo a continuar".

Des de Compromís per Ontinyent també han apuntat que "tenim molta il·lusió de poder recuperar els Premis Roure Valencià després de la pandèmia, i comptar amb uns guardonats de tanta rellevància. Com ja vam fer en l'anterior edició, vinculem l'entrega dels guardons a la data del 9 d'octubre, com una manera de sumar una activitat cultural, festiva i reivindicativa a un mes tan simbòlic per al poble valencià".

"Es tracta d'un acte obert al públic en general. Per tant, convidem a tota la ciutadania a acompanyar-nos el divendres 15 d'octubre en aquest esdeveniment al Parc Mestre Ferrero, i sopar i passar una estona de germanor amb nosaltres", han conclòs des de la formació valencianista.

Llegir 387 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM