Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent serà un dels 15 municipis participants en l’espectacle pirotècnic simultani del 9 d’Octubre a València

Posted On Diumenge, 03 Octubre 2021 12:01 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Ontinyent serà un dels 15 municipis de la província de València participants en l’espectacle pirotècnic «Torna la llum», una iniciativa subvencionada per la Diputació de València en col·laboració amb Piroval per a fer costat al sector pirotècnic en un moment “clau” per a la seua recuperació.

El diputat de la comarca de La Vall d’Albaida i regidor de Territori d’Ontinyent, Joan Sanchis, i la regidora de Festes de la ciutat, Àngels Muñoz, assistien aquest divendres a València a la presentació de la iniciativa, que era exposada pel president de la corporació valenciana, Toni Gaspar.

A més d’Ontinyent, els municipis participants són Alfafar, Almassera, Burjassot, Xest, Enguera, La Pobla de Vallbona, L'Olleria, Mislata, Montcada, Paterna, Sueca, Torrent, Vilamarxant i Xàtiva. Tant Joan Sanchis com Àngels Muñoz valoraven positivament que Ontiyent haja estat inclosa entre les localitats participants a la iniciativa i avançaven que als propers dies es donaran més detalls sobre la celebració del dia dels valencians i valencianes a la ciutat.

Llegir 450 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM