Dimecres, 24 abril 2024

“Ontinyent Participa” obri el termini de votació de les 10 propostes finalistes

Posted On Diumenge, 03 Octubre 2021 11:55 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

“Ontinyent Participa”, el procés posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè el veïnat trien actuacions municipals a executar a la ciutat, obria aquest divendres 1 d’octubre el termini de votació de les 10 propostes finalistes a la web https://www.ontinyentparticipa.es, que es perllongarà fins al proper 14 d’octubre.

 

Estes propostes, triades pels consells sectorials municipals d’entre les 46 que havien superat les fases anteriors (inicialment eren 192), són la plantació d'arbrat, plantes i vegetació diversa als centres educatius de la ciutat; ampliació dels horts socials; realització d’una campanya de foment de l’energia solar mitjançant l’oficina verda; realització d’una campanya d'animació i promoció de La Vila; dotació de gronxadors i instal·lació d'una casa de fusta per a l'alumnat amb TEA; redacció del projecte de la Casa de Fuset; denominació de carrers amb noms de dones ; neteja de pins en zones massificades, com la zona de Sant Esteve; instal·lació de panells d’informació i millora del recorregut del Barranc dels Tarongers; i il·luminació al Pump Track de Benarrai.

La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, destacava que les propostes finalistes “mostren la inquietud de la ciutadania per qüestions com la salut, el medi ambient o la millora dels espais públics”, i tenia paraules d’agraïment per a la ciutadania per la seua implicació en un procés “que només té sentit si la ciutadania s’involucra directament. Un esforç que agraïm i que demanem culminar ara en la recta final del procés informant-se de les propostes finalistes i posteriormen votant”, manifestava.

Dins de les accions de difusió dels projectes finalistes destaca la realització el proper dilluns 4 d’octubre d’un acte públic a partir de les 19:00 hores a l’aula 101 de la UNED del barri de Sant Rafel, on les persones que van presentar les propostes tindran ocasió d’exposar-les públicament. A més a més, als propers dies es difondrà a les xarxes socials un vídeo explicatiu on també es detallaran les propostes finalistes i com votar-les.

Tant Natàlia Enguix com la regidora de Participació Ciutadana, Virtdes Gonzàlez, animaven a les persones empadronades a Ontinyent majors de 16 anys “a entrar a la web, exercir el seu dret al vot entre fins a 5 de les 10 propostes finalistes, per tal de seguir construint entre totes i tots la ciutat que volem”.

Llegir 274 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM