Dijous, 28 Març 2024

Ontinyent promocionarà el Mercart Municipal amb una nova campanya que arribarà fins a Nadal

Posted On Dimecres, 22 Setembre 2021 19:52 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent inicia esta setmana una nova campanya de promoció del Mercat Municipal, que inclourà diverses accions i arribarà fins a Nadal.

Així, “El mercat municipal vol quedar amb tú” difondrà els horaris del mercat, repartirà obsequis i tractarà d’agraïr la fidelitat dels clients i presentar-se als nous.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que amb esta campanya de promoció i atracció al mercat  “volem reprendre la relació que té el mercat amb antics clients, presentar-lo als nous i agraïr la fidelitat dels que sempre han estat fent alli les seues compres. A més a més la campanya preten connectar directament amb el públic i destacar els avantatges que té comprar en el mercat municipal, amb productes frescos, de quilòmetre zero, i l’atenció de la mà de professionals de tota la vida”.

Entre les accions que es duran a terme en esta campanya està la difusió de cartelleria i lones amb invitacions a retrobar-se al mercat els dies d’apertura, dilluns, dijous, divendres i dissabte de 8:00 a 14:00 hores. A més a més, al mes d’octubre les paraes del Mercat repartiran bosses de cotó orgànic amb el missatge a “Jo soc de mercat”; i de cara a nadal es plantejarà una acció promocional amb nous obsequis de la què es donaran detalls pròximament.

Pablo Úbeda també destacava que l’aposta de l’Ajuntament per impulsar el mercat també han inclós accions d’altres tipus com la ubicació al mateix de l’Oficina d’Economia Verda de la regidoria de Sostenibilitat, o ja de cara a 2022 la ficada en marxa d’un bar al Mercat o les escales mecaquines que comunicaran amb la Plaça de la Coronació, accions que comptaran amb el suport econòmic dels fons europeus FEDER del programa EDUSI.

Llegir 332 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM